Podržite nas

Bejzbol klub 7 Kruna je neprofitna sportska organizacija koja se finansira iz sredstava članova kluba i od donacija. Radeći sa decom i mladima 7 Kruna je nova sportska organizacija koja je usmerena na pružanje podrške mladim bejzbol igračima, kako bi dobili šansu da iskažu svoje veštine i potencijale u novom sportu u Srbiji. Pored takmičarskog duha igrači u BK 7 Kruna se uče i ferplej sportskom duhu i zdravom načinu života, a u klubu je mladima zabavno i atmosfera je odlična, što rezultira građenjem prijateljskih odnosa, sampoštovanja i ljubavi za sport u svakom igraču pojedinačno. Pozivamo vas da nas podržite finansijski i materijalno. Uspostavljanje takvog vida saradnje sa nama uključuje i vašu promociju na našim utakmicama, kao i na našem sajtu, kao prijatelja kluba i sporta. Za dodatna pitanja i predloge, molimo vas kontaktirajte nas preko ponuđenih kontakata. 


Zašto bejzbol, pitate se?

Nakon svega, bejzbol je samo igra. Bez ikakve sumnje, to je tačno. Ali, za one koji dolaze da igraju, treniraju i maštaju o tome, bejzbol je mnogo više. Bejzbol zastupa vrednosti koje su pomalo zaboravljene u današnjem društvu, kao strpljenje, ili sportsko podnošenje poraza. Veoma se mnogo u ovoj igri polaže na pojedinca, na individualnost, bilo da se nalazi sam na bacačevom brdašcetu sa lopticom, ili sa palicom u prostoru za udarača. Ali i pored toga bejzbol je pre svega kolektivan sport u kojem je timski rad veoma bitan i u kojem je izražena međuzavisnost. Poznati Američki kolumnista Džordž Vil je jednom napisao: "Bejzbol, je kažu samo igra. Istina. I Veliki Kanjon je samo velika rupa u Arizoni. Istina. Ali, nisu sve rupe i igre napravljene jednakim.


Kako možete da nam pomognete

Bejzbol vam omogućuje da se uključite u pružanje šanse deci i mladima u Kraljevu i Srbiji da se bave sportom. Donacije su dobrodošle!
Ukoliko želite da postanete naš donator, molimo vas da nas kontaktirate na telefon: + 381 (0) 36 233 963, ili na e-mail: [email protected]
Hvala vam što posećujete www.sevencrowns.weebly.com